İzmir Gemi Yat Makine Bakım Onarım

İzmir Gemi Yat Makine Bakım Onarım

İzmir Gemi Yat Makine Bakım Onarım

Onurlar Marin olarak İzmir’de gemi ve yat makinalarının her türlü bakım ve onarım ihtiyacını karşılar, bu işlemleri mümkün olan en kısa sürede tamamlarız.Bakım onarım işlemlerinde güncel teknolojileri kullanan firmamız müşteri beklentilerini karşılamak için sürekli olarak personellerimizin kendini geliştirmeleri için eğitim vermekteyiz.

İzmir’in lider gemi yat makine bakım onarım firması olarak bu alanda standartları belirliyoruz.Ne kadar karmaşık veya basit olursa olsun,herhangi bir projeye uzmanlık ve beceri katarak İzmir’deki gemi yat makine bakım onarım endüstrisine liderlik etme cesaretine sahip bir firmayız.Her işte asıl amacımız müşterilerimizi mutlu etmektir.

Siz değerli müşterilerimiz,gemi yat makine bakım onarım işlerinde şartnamelerin zamanında ve bütçeye göre yerine getiren,detaylara gösterilen özenle onarımın ne zaman ve nerede yapılacağı konusunda bilgi sahibi olacaktır.

Öncelikli olarak ortak ilham ve ekip çalışması temel hedefini paylaşan yetenekli çalışanları eğiterek ve geliştirerek insan sermayemize yatırım yapıyoruz. Gemi ve yatları daha iyi tamir edebilmek için İzmir’deki tesislerimizi güncel tutuyoruz.

İzmir’de yaz aylarının yaklaştığı zamanlarda gemi ve yatlara gereken makine tamir,bakım ve onarım işlerinin sağlanması daha da bir önem kazanmaktadır. Gemi ve teknelerde ağır kış koşullarının ve uzun bir süre kullanılmamasını verdiği birtakım problemler olabilmektedir. Bundan dolayı tekne ve yat bakım hizmeti kişiler tarafından özellikle yaz aylarında sıklıkla talep edilmektedir. Eğer siz de tekne veya yatınızı daha güvenli şekilde kullanmak istiyorsanız, iletişim kısmında bize ulaşabilirsiniz.

İzmir Gemi Yat Teknik Servis ve Makine Bakım Onarımı

Gemi ve yatlar bilindiği gibi son derece güçlü makineler ile donatılmış olup hareket kabiliyetleri ve elektrik için gerekli olan tüm yardımcı elemanlar, ışıklandırma, pompalar,ısıtma ve soğutma sistemleri de bunlara bağlı olarak düzenli çalışırlar. Makinelerin düzenli bakımı yapılmadığında sonraki dönemlerde arızalandığı ve denizde büyük sıkıntılara sebep olduğu bilinir. Bundan dolayı sezona başlamadan önce ana makinaların, marş motorları, şarj motorlarının bakımı, şanzıman filtresi ve yağının kontrolü, makine tutyası ile kondense tutyalarının yenilenmesi, mazot ve yağ filtreleri ile yağın değişimi yapılmalıdır.Ayrıca separator filtrelerinin değişimi ile bir takım separator yedek filtresi bulundurulup, aynı şekilde jeneratörlerin bakımları yapılmalı ve ana makine ve jeneratör ile tüm tesisatı besleyen akülerin bakımları ile makine dairesi havalandırmalarının bakımları yapılması gerekmektedir.

Onurlar Marin İzmir’de gemi ve yat makine teknik servis hizmeti adı altında deniz motorları ve tüm yardımcı elemanlarınızın periyodik ve kışlık bakımları ve her türlü arızaları en kısa zamanda doğru ücretlendirme ile yapmaktadır.

Ana Makina ve Yardımcı Ekipmanları Bakım Onarım

Onurlar Marin olarak makina dairesi içindeki tüm ekipmanları marka model gözetmeksizin tüm planlı veya plansız bakımlarını profesyonel ve teknik ekibimiz tarafından sağlanmaktadır.Jeneratörler,ana makina ,tüm yardımcı pompalar ve bunlara ait tüm valflerin bakımları sorunsuz,rapor ile geminin teknik sorumlusuna teslim edilmektedir.

Onurlar Marin olarak İzmir’de gemi ve yat makine bakım onarım alanında verdiğimiz hizmetler;

Dizel Makine Ve Jeneratör Bakım Onarımı,

Şanzıman Ve Diğer Dişli Sistemlerin Bakım Onarımı,

Pompaların ve Enjektörlerin Bakım Onarımı,

Irgat/Vinç-Matafora Bakım Onarım,

Dümen,Elektronik Kontrol Sistemi Bakım Onarımı,

Coler,Heater Sistemlerin Bakım Onarımı,

Seperatör ve Dekantör Bakım Onarım ve İmalat İşleri,

Kompresör ve Turbo Bakım Onarım

Hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi için bizi arayın...